tisdag 10 november 2009

Äntligen!

Med att ha väntat i 18 timmar på att en "Rift" (portal) skulle visa sig just på de rätta stället, så är jag äntligen klar med de tre questerna jag skulle göra på andra sidan portalen!!!

Det hela började med att jag läste lite på nätet om när och var den skulle visas för att ta mig till rätt plats och det stod att den skulle komma med 2h intervaller, men efter 3h väntan så började jag tänka till... Vist är det runt 2h intervaller (kan bara vara 2rifts uppe samtidigt), men inte bara för en rift utan för alla 7 av dem på den kartan!! Och det hela är helt random, så det betyder att det kan ta ett jäla bra tag för den att komma just på det stället man vill att den ska komma xD

Man behövde ju inte bara stå och vänta vid ett ställe hela tiden, man kan gå iväg och göra annat och så kommer ett meddelande när en rift öppnas och då är det bara att ta sig dit och kolla om den är där och är den inte det så får man vänta i över 2h igen ^^

Jag hade ju bara tänkt att stå där i lite mer än 2h och jag hade bestämt mig för att klara de jäla questerna!!! Och när jag bestämt mig för något så gör jag det och ger jag inte upp!

Så efter bara lite över 18h så är jag äntligen klar och kan ta det lugnt och kanske somna in till en film eller 2, men vet inte riktigt om jag vill somna nu när klockan är över 11.00, kommer ju vända på dygnet helt :P

Men aja får se vad som händer

Höres snart igen!

6 kommentarer:

 1. Haha jobbigt! Själv har man ju fastnat i farmville.. Man vill ju få sina medaljer nu när man ändå har spelat så länge.. men inte sitter jag uppe hela natten för det iaf (som tur är)

  Men vi får väl se.. får väl köpa aion själv snart och då kanske jag blir likadan :D

  SvaraRadera
 2. Haha ja men jag rekommenderar att inte stå och vänta på portalen XD
  Jag har precis börjat PvPvE'a ^^
  Klara tentan och spela med mig :D

  SvaraRadera
 3. Är verkligen Aion så bra då? I jämnförelse med WoW som sitter på tronen är MMORPG sen flera år tillbaka.
  Hade velat testa på det, men finns inget trial account sak verkar det som. Verkar däremot vara så att det är mer PVP än PVE inriktat. Och vad jag vet finns där inte så många "raids" osv?

  SvaraRadera
 4. Jadu jag har inte kommit så lång in i spelet än, just börjat att upptäcka PvP världen (inte ens varit med på ett slag i "Abyss" om makten).
  Men jag tycker det är ett bra MMORPG, alltid lika kul att äga upp en Asmodian som kommer springande ^^
  Men "alla" MMORPG har ju sin sak att bjuda på och det är bara att välja därefter ;)

  SvaraRadera