torsdag 30 juli 2009

Wii Sports Resort.


Igår var jag och inhandlade detta spel till min samling. Det är många som säger att är det något spel man ska ha till Wii just nu så är det detta. Och jag kan hålla med dem. För ett riktigt roligt partyspel är precis vad det är!

Det finns 12 sportspel inbakat.
Swordplay, Wakeboarding, Frisbee, Archery, Basketball, Table Tennis, Golf, Bowling, Power Cruising, Canoeing, Cycling, Air Sports.
Många av dessa är "top-notch" men det finns vissa som är sisådär.
Swordplay, Archery och Table Tennis är väl de jag spelat mest just nu och är de jag tycker är bäst.

Till spelet får man en så kallad Wii Motion Plus som man ska stoppa in i sin kontroll för extra känslighet. Och det är precis vad den blir också. Mycket mer känslig. Riktigt kul att hålla i ett svärd i spelet och se hur den följer varenda rörelse man gör. Samma sak med Pingis. Samma sak med alla spel egentligen. Det handlar verkligen mer om skicklighet och vara noga med sina rörelser än vad det var i Wii Sports. Kul att se sina vänner kasta frisbeen åt totalt fel håll bara för de släppte iväg den lite för sent. Även golfen och Bowlingen är förbättrade och mer känsligare. Särskilt golfen blev betydligt svårare.


Fastnade mest för Archery som är riktigt roligt! På de första banorna är det inte svårt alls att pricka mitten men ju längre man kommer så blir det betydligt svårare och man måste helt plötsligt räkna in vind från olika håll och avstånd till tavlan.


Jag är nöjd med mitt köp och tyckte det helt klart var värt pengarna! Längtar tills jag får köra spelet med 4st spelare!

7 kommentarer:

 1. xbox nya konsol kommer göra wii till skit:).btw Nån som har beta key till HOn.Rodit_88@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Det återstår väl att se. Skit är det verkligen inte. Vad som ens kommer. Pure Fanboy statement from you.

  SvaraRadera
 3. Hehe klarar inte av Wii längre.. och varför ska man behöva ha en extra sak för att göra det känsligare, varför fanns det inte från början?

  Nä Nintendo har svikt mig och ett bra spel kan inte rädda dem.

  SvaraRadera
 4. Jag är bara rädd för att man måste köpa motionplus till alla sina kontroller om man köper detta? Hade gärna velat ha 4 kontroller till Wii men priset på dessa har ju fortfarande inte sänkts...

  Kanske inte så värt att satsa på detta heller då man bara spelar Wii när ens släkt är på besök typ ;-)

  Håller med Jot, finns ju inga kul spel än Nintendos heller...

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Vill du ha ett speciellt tillbehör till ditt wii?
  Hör av dig till oss på Reklamo, vi garanterar bättre priser än de du hittar i butikerna.

  Mvh Jocke på Reklamo

  SvaraRadera
 6. Jot: Möjligt. Men ett bra spel är fortfarande ett bra spel, aight? ;)

  David: De flesta spelen kan man spela genom att skicka runt en kontroll så det behövs ju egentligen inte mer än 1. Men vissa av spelen kräver ju det. Faktum är ju att det är ett riktigt kul spel så. ^^

  SvaraRadera
 7. Ett bra spel är ett bra spel, men en sketen konsol blir man bara trött av när man tänker på den och orkar inte sätta igång något på grund av det :P
  Orkar inte spela ett av mina favo spel SSB pga att det är till Wii

  SvaraRadera