onsdag 9 september 2009

Ed Hardy - Parfym

Var inne på Åhléns för att köpa mig en Ed Hardy for women parfym, men när jag kommer in på Åhléns parfymeri så letar jag runt men hittar inte parfymen!
Jag frågar en som jobbar där och hon säger:
- Den är tyvärr slut och kommer INTE komma in till Sverige igen.
Jag - Inte till Sverige igen?! o_O
-Nej tyvärr!


Jag går därifrån och är lite smått chockad, trodde det gick bra för den parfymen!
Men Ed Hardy for men finns fortfarande kvar än så länge, plus att dom har fått in 2 nya dofter en för herr och en för dam.
Jag som längtat så efter att köpa den parfymen, men som sagt dom som känner mig väl vet att jag är rätt bra på att skjuta upp saker och ting. Så jag får väll bara skylla mig själv!!!
Får väll bara hålla tummarna på att dom har kvar Ed Hardy for women parfymen i London. Så att ja kan köpa den när jag/vi åker och hälsar på Martina.

..............................................................................

När jag ändå var inne i stan så hämtade jag ut filmerna och spelen som jag och Jonas beställt på Webhallen, dom här väldigt bra priser på både spel filmer och annat smått och gott :)

Filmerna var: Evil Dead och The signal.

Spelen var: Legendary och L.A.I.R.


Ha en fortsatt trevlig dag!

Kisses&Hugs
//JejJej

2 kommentarer:

  1. Hejsan.
    De har den rosa (Love Kills slowly) parfymen for woman på Fanny Michel i Göteborg. Även på deras webshop www.fannymichel.se
    Lycka till :)

    SvaraRadera
  2. De har också parfymen på ELeven.se :) Så den går att hitta på nätet i flera butiker =) MEn konstigt att de säger att den inte kommer komma till Sverige mer! :s

    SvaraRadera