fredag 25 september 2009

Hårfärgning

Ja då har man jobbat i några timmar sedan har man varit hemma ett tag och fixat mammis och syrrans hår, och mitt eget btw ^-^

Här har ni några "vackra" bilder på mig, ingen annan ville medverka på bild :/
Bjuder på dessa, lägg märke till min snygga målar/färgahåret tröja <3

Gillar verkligen min nya mustasch.. vad tycks?

Lägger upp en bättre bild på resultatet en annan dag, just nu ser man knappt att underhåret är svart blir bättre när jag har klippt mig hoppas jag :)

G'night!

Kisses&Hugs
//JejJej

11 kommentarer:

 1. Medverka!
  Underhåret!
  Förstod ingenting först, sen fattade jag att det var särskrivningar xD

  SvaraRadera
 2. Till Tobbu:
  Så bättre nu Tobbelito?
  rättstavat å allt ;D

  SvaraRadera
 3. Tobbe har lite problem att läsa, man läser det ju som det passar i en mening, även om det är lite felskrivet. Man måste ha överseende för sådant

  SvaraRadera
 4. Till Jotanata:
  Helt klart!
  Det är nästan så att dom som har svårigheter att stava är smartare! Vi hakar inte upp oss på att orden inte sitter i hopp osv, så vi får det lättare att läsa.

  SvaraRadera
 5. Jag menar bara att vi skriver i en offentlig blogg där folk läser det vi skriver. Då borde det vara korrekt svenska.
  Klart man läser det som det passar i en mening, men just dessa meningarna som hon skrev blev bara fel. Det tror jag alla tycker.
  "..just nu ser man knappt att under håret är svart.."
  Är det svart under håret? Klart man förstår vad hon menar, men ska man behöva läsa om meningen flera gånger för det?
  Som sagt, bloggen är till för allmänheten (antar jag?) och folk vill ha rättstavade bloggar. Inte för att ni två ska få det lättare att läsa.

  Och jag förstår absolut att man kan ha svårigheter att stava, inte så att jag är arg eller så bara för att du stavar fel Jennie, sånt förstår jag. Men att inte ta till sig och/eller försöka förbättra sig utan bara säga "Kan du inte se vad det står så har du problem!". Det är bara fel.

  SvaraRadera
 6. Bloggar är till för att andra ska läsa, men också till för skribenterna. Det är ett sätt att få skriva vad man tycker och känner, hur man vill. Detta är ingen bok inte heller en artikel för en tidning, så om det är några fel här och var so är inte det ett problem.

  Och att man skulle behöva läsa om meningen behövs ju verkligen inte, en hjärna kan sätta samman meningar även om man tar bort några ord och bokstäver, så ett mellanrum klarar nog hjärnan av ganska enkelt.

  SvaraRadera
 7. Jag ser inget problem med att stava fel "här och var", det gör ju vem som helst. Jag försöker ju bara hjälpa henne genom att säga att "här har du faktiskt stavat fel, hade ju varit bra att ändra". Och att då säga att jag har problem?

  Hjärnan klarar av att läsa meningar om man tar bort RÄTT bokstäver eller ord i en mening/ett ord. Mellanrum kan faktiskt skapa problem för hjärnan då man ser mellanrummet som en "paus" eller vad man ska säga om man läser fort. Och om man då ser "med verka" eller "under håret" snabbt i en mening så förstår man ju inte innebörden i meningen och måste då läsa om antingen meningen eller det ordet för att förstå.

  Men men, blev bara lite förvånad när ni båda kom med såna påhopp :O
  Ville ju bara hjälpa till. Kanske skrev det på ett sätt så det verkade stötande? Eller?

  SvaraRadera
 8. Till Tobbu:
  Störande å störande, det är bara lite små irriterande att du påpekar ganska ofta att jag/"vi" stavar fel här och där, vi är medvetna om det och det är inget du behöver påminna oss om hela tiden. Det är snällt av dig att du bara ville hjälpa till^-^

  Och jag är definitivt inta arg eller sur på dig för det du skrev, och det var inte meningen att du skulle ta det jag skrev till Jonas som ett påhopp.. jag skulle nog använt mig av dessa tecken"XD :P" istället för "!" i denna meningen: "Det är nästan så att dom som har svårigheter att stava är smartare! Vi hakar inte upp oss på att orden inte sitter i hopp osv, så vi får det lättare att läsa."

  Men vi alla misstolkar varandra ibland, shit happends^^

  SvaraRadera
 9. Nu Finns det bilder igen på min blogg ;)
  Kika in dom och skriv en liten hälsning om du känner för det ;)
  HTTP://NIKLASVIKT.BLOGG.SE

  Bilder Bilder Bilder ;)

  Ha en trevlig start på den nya veckan
  /Niklas

  SvaraRadera