tisdag 21 april 2009

Reign of Fire


Efter ett tunnelprojekt i London går världen mot sitt slut, då de väckte en eldsprutande drake. Jorden förstörs av drakar och av människornas försök att förinta dem med kärnkraftsvapen.
20 år senare är värden nästan helt öde, men viljan finns kvar hos människorna för att stoppa de monster det tidigare hade väckte till liv.

Drakar har alltid fascinerat mig och denna film har skapat grymt snygga drakar, men finns vissa tillfällen man ser att det är dataanimerat. Men filmen har grymt bra effekter och den "rinnande" elden är läcker.

Men fram till det negativa med filmen då, över helhet är det en bra film mycket action och tuffa effekter osv. men slutet går alldeles för snabbt, allt händer på ett kick, och resten är för utdraget. Det känns nästan som om de hade ont om film kvar på slutet, som om de hade behövt en extra halvtimme till att få slutet ultimat.

Men jag gillar filmen den får ju ett litet plus av mig för jag gillar drakar, men det är en bra film, lite seg men inte allt för mycket, så jag ger den en 7/10.
Tror den hade fått 6/10 om jag inte gillat drakar.

Men avgör själva för jag rekommenderar den om ni vill se en bra Sci-Fi/Action film.

2 kommentarer:

  1. Den kanske man ska se igen... va ett tag sen ^^

    SvaraRadera
  2. Jo det får du kanske ta och göra ^^

    SvaraRadera