onsdag 15 april 2009

Tillbaka till blogen

Tillbaka till framtiden är en grymt bra trilogi, blandat med komedi, action och romans.
Det är ett skönt stuk på dessa filmerna, man kan se dem varför sig men man kan också se dem i ordning och det höjer film kvalitén ännu en grad, för de ha små saker som pekar tillbaka till filmerna innan saker som som när Biff hamnar gösslät och i varje film så hamnar skurken till slut i skiten och det gör det bara bättre när man ser alla filmerna och släkten Tanner alltid hamnar i skiten. Just såna saker gör hela serien mycket bättre.


Filmerna har som sagt sin charm, det är en perfekt familjefilm. Dessa var första filmerna jag såg Michael J. Fox i och jag kan nu säga att jag inte tycket han är någon sån värst bra skådis i sig, men just de rollerna han får, är de perfecta rollerna för honom och man fastnar för han, på samma sätt som Charlie Sheen, också inte en sån värst bra skådis men han får roller som verkligen passar honom och man fastnar där med(hoppas ni förstog vad jag menade :P ).

Men tror inte lika många uppskattar filmerna idag som de gjorde då, den yngre generationen ser nog inte DeLorean som flyger genom tiden lika tufft som man själv tyckte första gången man såg den. Film världen har ju ändrats något otroligt och det är ju possetivt på ett sätt men även lite negativt, men det kan jag komma åter till någon annan gång "blink".

Men Tillbaka till framtiden trilogin borde finnas i allas samling det är ju ändå en kultklasiker och tror faktist att den passar även idag en familje kväll med lite popcorn till.

2 kommentarer:

  1. Great Scott! Min favoritfilm faktist. Grymt bra! :)

    SvaraRadera
  2. Haha jaså det viste jag inte, mej jo riktigt bra är den :)

    SvaraRadera